HTC One M8

Haal meer uit jouw HTC One M8 met deze tips

Deel artikel

Haal meer uit jouw HTC One M8 met deze tips

Tegenwoordig koopt men een nieuwe telefoon, installeert de apps die ze al in gebruik hadden en gebruikt zijn/haar nieuwe mobiel zoals hij/zij haar oude mobiel gebruikte. Echter is het mogelijk om jouw telefoon voor meer dingen te gebruiken dan alleen voor de standaard dingen waarvoor je jouw mobiel gebruikt. Hieronder een aantal tips voor jouw nieuwe HTC One M8.

 1. Sneltoets voor foto’s maken
  Iedereen kent het wel. Snel een foto maken, maar helaas. Je bent te laat om je telefoon te ontgrendelen en de app te openen. Tegenwoordig heeft HTC hier wat op gevonden. Met de HTC One M8 is het nu mogelijk om een sneltoets te gebruiken om je camera te openen. Druk op de volume omhoog-knop en houd hem in de horizontale modus. De camera zal automatisch opstarten. De foto kun je nu gemakkelijk en snel maken door de volumeknoppen te gebruiken.

 2. Verander jouw ledlamp bij de luidspreker
  Meer mobiele telefoons hebben het. Een ledlamp boven bij de luidspreker. Deze begint te knipperen wanneer je een nieuwe notificatie hebt. Hierdoor hoef je niet meer telkens op je mobiel te kijken. Momenteel kun je kiezen voor een groene led of een oranje led. Meer opties zijn er helaas nog niet. De kleur pas je eenvoudig aan via Instellingen > Scherm > Notificatie led. Het zal niet lang meer duren voordat je voor iedere app apart een kleur in kan stellen die aangeeft of jij een notificatie hebt voor die betreffende app!

 3. Stop met typen, begin met swipen
  Je kunt nu swipen met het standaard toetsenbord van de One M8. Door te vegen van letter naar letter kan je gemakkelijk en snel woorden vormen. Als je met één hand typt is dit ideaal! Je kunt het gemakkelijk aan en uit zetten via de instellingen van het toetsenbord. Schakel Trace Keyboard in om het aan te zetten en uit om het uit te zetten.

 4. Automatisch opnemen
  Vaak te laat met je telefoon opnemen? Dat is nu verleden tijd. De HTC One M8 heeft hier een functie op gevonden. Wanneer jij jouw mobiele telefoon naar je oor brengt als je gebeld wordt, dan zal de telefoon automatisch opnemen. Geen extra handelingen, maar gewoon lekker eenvoudig.

 5. Het batterijpercentage zien
  Hoe ouderwets is het batterij-icoontje rechtsboven in. Hoe lastig is het te zien? Het verschil bij het icoontje is minimaal tussen 25% of 45% batterijpercentage. Je krijgt nu zelf de mogelijkheid om dit aan te zetten bij de HTC One. Zeg nou eerlijk; dit is een hele goede uitvinding. Niet stressen over hoe lang je batterij nog mee gaat. Het percentage maakt duidelijk.

 6. Sneltoets Google Now
  HTC maakt sinds kort gebruik van touchscreen-knoppen. Dit houdt in dat je je scherm optimaal kan gebruiken. Je kan je telefoon bedienen door middel van touchscreen, maar sinds dit nieuwe model zit er ook een druk-functie op. Houd jouw homeknop 1 seconde in wanneer je de sneltoets wilt gebruiken om naar Google Now te gaan. Snel naar Googles slimme assistent? Houd dan de homeknop 1 seconde in en swipe vervolgens naar boven.

Heb jij geen HTC One M8, maar een ander nieuw model? Laat het ons weten en wie weet werken wij binnenkort jouw vragenlijst uit tot één van onze nieuwe blogs! Hou daarom de blogpagina in de gaten!

Gerelateerd nieuws