Na de HTC One M8 heeft HTC nu een nieuw pronkstuk waarmee het de top van de smartphones wilt bestrijden, namelijk de HTC One M9. Dit nieuwe  vlaggenschip werd begin maart 2015 op het Mobile Word Congress gepresenteerd in Barcelona  word gezien als een krachtige smartphone. Het iconische design, waar ze al jaren om bekend staan, heeft HTC expres laten terugkomen. Het toestel wordt gekenmerkt met een duo-tone rand of een gepolijste rand. Verder is het de smartphone voorzien van een geborsteld aluminium behuizing, wat het toestel extra stevig maakt.

HTC One M9 specificaties

Qua specificaties is de HTC One M9 ook een stuk verbeterd ten opzichte van haar voorganger. Zo wordt het paradepaardje van HTC aangedreven met een 64-bit QualComm Snapdragon 810 processor, een octa-core processor die bestaat uit een energiezuinige 1,5 GHz quad core processor en een zeer snelle 2 GHz quad-core processor. Verder beschikt de HTC One M9 over een interne opslagcapaciteit van 32 GB en een werkgeheugen van 3 GB. Daarmee kun je zeer veel foto’s, muziek, video’s en andere bestanden opslaan en meerdere zware applicaties tegelijk afspelen. Ideaal voor de fanatieke gebruiker.  Klik hier voor meer specificaties over de HTC One M9.

Betere geluiden en foto’s als nooit tevoren

Op het gebied van de camera en het geluid heeft de HTC One M9 een aantal flinke sprongen gemaakt. Zo is de smartphone voorzien van een 20-megapixelcamera  die wel  5x betere en mooiere  foto’s maakt als haar voorganger. De camera die eerst in de HTC One M8 zat is nu aan de voorzijde geplaatst van de HTC One M9. Daarmee kun je dus ook zeer scherpe selfies maken.

De HTC One M8 werd door velen gezien als de koning van het geluid op het gebied van de smartphones. Maar toch beschikt de HTC One M9 over nog betere audio-instellingen. De stereo front-facing speakers zijn nog maar eens aangescherpt  en het toestel heeft daar bovenop ook nog eens een Dolby 5.1 surroundgeluid.  Dat zorgt dus voor extra plezier tijdens het luisteren van jouw favoriete muziek.